ОПРР публикува нови Указания за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

ОПРР публикува нови Указания за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ

ОПРР публикува нови Указания за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ

Документите, касаещи исканията за плащане, са валидни от 25.06.2013 г.

Управляващият орган на Оперативна програма „Регионално развитие“ публикува на 18 юни проект на Указания за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ. Публикуван беше и пакет от документи, касаещи исканията за плащане.
Новите документи са валидни от 25.06.2013 г. с изключение на процедурата за електронно отчитане през ИСУН, която влиза в сила от 01 юли.

Действащите до тази дата Указания за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ и пакет с документи, касаещи исканията за плащане, могат да бъдат открити секция АРХИВ на страницата на програмата.

Новите указания са публикувани в секция „Изпълнение на договори“, под-секция „Указания за изпълнение на договори“. В под-секцията са качени и актуалните от 01 юли Указания за изпълнение на договори чрез електронно отчитане и Ръководство за потребителя – Електронно отчитане.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top