ОПАК публикува нова примерна методика за оценка | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

ОПАК публикува нова примерна методика за оценка

ОПАК публикува нова примерна методика за оценка

Документът ще помага при възлагане на обществени поръчки за обучения

Управляващият орган на Оперативна програма „Административен капацитет“ е публикувал нова примерна методика за оценка на оферти при възлагане на обществени поръчки за обучения. Документът е насочен към тези поръчки, при които се използва критерия за „икономически най-изгодна оферта“.

Новата методика може да бъде открита на страницата на оперативната програма в раздел „За бенефициенти“, подраздел „Обществени поръчки“. Документът може да бъде използван и при други процедури, но едва след като претърпи необходимата модификация.

Основната причина за новата методика са честите грешки при изготвянето на документацията от страна на бенефициентите за избор на изпълнител на обществена поръчка и съответно финансовите корекции по проекти по ОПАК, които се налагат във връзка с грешките в документацията.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top