Държавни и местни администрации в конкурс за иновативен проект | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Държавни и местни администрации в конкурс за иновативен проект

Държавни и местни администрации в конкурс за иновативен проект

Наградата се връчва през ноември в Маастрихт

Институциите от публичния сектор на национално и местно ниво могат да се включат в третото издание на конкурса за Европейска награда на публичния сектор – „Креативни решения във времена на криза“. Проектните предложения и документите за кандидатстване могат да се подадат по електронен път до 12 април 2013 г.

Конкурсът е организират от Европейския институт по публична администрация. Целта на съревнованието е да бъдат отличени проектите, които намират решение на предизвикателствата във времена на икономическа криза. Наградата на най-добрия иновативен проект при предоставянето на услуги в публичния сектор ще бъде връчена по време на церемония в Маастрихт през месец ноември 2013 г.

Подробна информация за условията на конкурса, можете да намерите на www.epsa2013.eu.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top