Персонал и осигуряване | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Персонал и осигуряване

Персонал и осигуряване

Кой е най-ценният актив във фирмата?

Персоналът - и изисква непрестанни грижи, кариерно развитие, мотивация, оценка на постиженията, стимулиране и с удоволствие приема всички социални придобивки и бонуси, които му предоставяте.

Получавате ли максималното от Вашите служители?

Специфичният начин за насърчаване на съревнованието между сътрудниците и справедливото морално и материално възнаграждаване на техните постижения са в основата на добрата мотивация и постигане на максимални резултати от служителите.

Колко креативни са Вашите служители?

Нелице ли е диалог във фирмата, ако всички мислят еднакво? Помогнете на служителите да разгърнат своята креативност, творческо мислене и ще получете повече продуктивни идеи за Вашия бизнес.

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top